Apple Crumble

Apple Crumble

Dit is echt één van mijn favo ontbijtjes in het weekend. Heerlijk samen met yoghurt, kwark of kokosyoghurt. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hou echt van warme ontbijtjes, zeker in de koude wintermaanden. Op zich is dat ook niet zo gek, je lichaam heeft het in de wintermaanden druk om zichzelf op temperatuur te houden en heeft het dan ook extra zwaar met koude gerechten. Je helpt jouw lichaam dan ook enorm als je niet al te koude gerechten eet in die tijd van het jaar, zoals deze heerlijke Apple Crumble.

Maar natuurlijk kun je deze Apple Crumble ook als toetje inzetten, je kunt hem dan afmaken met een bolletje ijs en/ of een beetje slagroom. Is wel weer een beetje koud, maar daar kom je vast mee weg na een warme avondmaaltijd 🙂

Ingrediënten:

  • 2 appels
  • 1 theelepel kaneel
  • 50 gram havervlokken(grof)
  • 50 gram havermeel(simpel te maken door havervlokken fijn te malen, maar kun je ook kant en klaar kopen)
  • 25 gram kokosolie of roomboter
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel vanille-extract of vanillepoeder

Bereidingswijze:

1️⃣Warm de oven voor op 180 graden.
2️⃣Schil de appels en snijdt in blokjes.
3️⃣Mix de appels met de kaneel en leg het mengsel in een kleine ovenschaal.
4️⃣Doe de havervlokken, havermeel, kokosolie, honing en vanille-extract in een kom en wrijf tussen je handen tot er kruimels ontstaan.
5️⃣Leg de kruimels op de stukjes appel en zet in de oven voor 25 minuten.
6️⃣Serveer met wat je maar lekker vindt: yoghurt, Griekse yoghurt, kwark, kokosyoghurt of dat bolletje ijs.

Eet smakelijk!!!!

E-book 4 tips voor een acne vrije huid

Heb je mijn E-book al gedownload? In dit e-Book ga je meer lezen over de oorzaken van acne en krijg je tips om jouw acne klachten te verbeteren.