E-Book acne

En download mijn e-book: 4 Tips voor een acne vrije huid

Acne e-book

In mijn E-book “4 tips voor een acne vrije huid” kom je meer te weten over de mogelijke oorzaken van acne zoals hormonale disbalans, een beschadigde huidbarrière en nog veel meer. Ook krijg je een aantal praktische tips om acne te verminderen.

Ik geloof dat acne een intern probleem is en dat daar geen quick fix voor is in de vorm van een supplement of een speciale crème. Daarom werk ik in het coachtraject Acnevrij samen met jou aan een huid zonder acne. Dat kost tijd. Maar het resultaat is een gezonde huid, met veel minder acne. Zonder dat je allerlei agressieve tonics en crèmes moet smeren en zonder het gebruik van medicijnen, zoals antibiotica.

Wil jij meer inzicht in de oorzaak van jouw acne én wil jij weten hoe je er blijvend van af kunt komen? Plan dan nu een gratis miniconsult in en dan bel ik jou binnenkort.

Blijvend helen van acne? Werk samen met mij aan een gezonde huid van binnenuit!

Gratis e-Book
Acne e-book

Al vanaf mijn 14e heb ik last van acne en nu ben ik bijna 40! Ik heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar niks werkte op de lange termijn.

Tot ik meer aandacht ging geven aan mijn voeding en leefstijl. En niet door allerlei voedingsmiddelen te schrappen, maar door te kijken wat het voor mijn lichaam kon betekenen, in bijvoorbeeld de opbouw van mijn huid.

Ik hoop dat dit ebook jou ook meer inzicht gaat geven en ik wens dat het jou inspireert om aan de slag te gaan voor een huid vrij van acne.

Wil je kennismaken? Dat kan in een gratis miniconsult. In het miniconsult kijk ik samen met jou naar jouw situatie, zodat ik alvast meer inzicht kan geven over de oorzaak van jouw acne en ik licht toe hoe je blijvend van acne af kan komen.