E-Book acne

Schrijf je hier in voor het gratis e-Book tegen acne

E-book: 4 Tips voor een acne vrije huid

Acne e-book

In E-book “4 tips voor een acne vrije huid” kom je meer te weten over de mogelijke oorzaken van acne zoals hormonale disbalans, een beschadigde huidbarriere en nog veel meer. Ook krijg je een aantal praktische tips om acne te verminderen.

Ik geloof dat acne een intern probleem is en er geen quick fix mogelijk is. Naast mijn e-book heb ik daarom de online training Vrij van Acne ontwikkeld om je vanuit een holistische visie toegang te geven tot de kennis die nodig is om acne aan te pakken. Ben je iemand die liever zelf aan de slag gaat dan is mijn online training perfect voor jou!

Hierbij krijg je een jaar lang toegang tot de online leeromgeving bestaande uit 5 trainings modules (bestaande uit 14 video’s) inclusief werkboek, product adviezen (voor onder andere voedingsstoffen en huidverzorging) waarmee je meteen zelf kunt beginnen in je eigen tempo. Kijk voor meer informatie op mijn pagina Online training Acne.

Blijvend helen van acne? Zorg voor een gezonde huid van binnenuit!

Gratis e-Book
Acne e-book

Al vanaf mijn 14e heb ik last van acne en nu ben ik bijna 40! Ik heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar niks werkte op de lange termijn.

Tot ik meer aandacht ging geven aan mijn voeding en leefstijl. En niet door allerlei voedingsmiddelen te schrappen, maar door te kijken wat het voor mijn lichaam kon betekenen, in bijvoorbeeld de opbouw van mijn huid.

Ik hoop dat dit ebook jou ook meer inzicht gaat geven en ik wens dat het jou inspireert om aan de slag te gaan voor een huid vrij van acne.

Ben je op zoek naar een maatwerkprogramma om samen je acne aan te pakken?

Ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen!