Acne coachtraject

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? In de wereld van voeding kun je tegenwoordig heel makkelijk verdwalen. Want van alles wat zogezegd goed voor je is, is er ook een reden waarom het niet goed voor je is. En dat snap ik! Zeker als het gaat om acne, wordt er heel vaak gekeken naar voeding en bij alles valt er wel iets te zeggen. Dus waar moet je nu beginnen? Nou hier! Ik heb een 1:1 coachtraject waarin ik jou volledig kan begeleiden naar een gezonde huid, vrij van acne. Dan hoef je het niet zelf uit te zoeken, want dat heb ik al voor jou gedaan.

Ik werk 1:1 met jou samen. We starten met het in kaart brengen van de huidige situatie. Welke klachten ervaar je nu (naast de huidklachten), hoe is de menstruatie, hoe is de slaap, je energieniveau, hoe is de stoelgang? Allemaal informatie die iets kan zeggen over hoe het er in jouw lichaam aan toe gaat. Want acne (en andere huidklachten) komt van binnenuit. Als we dit helder hebben, kunnen we bepalen waar we als eerst de focus op gaan leggen. Bijvoorbeeld de ontgifting van het lichaam, de spijsvertering, de hormonen. Hierop volgt een advies en daarmee ga je aan de slag.

Na 2-4 weken hebben wij opnieuw een sessie. Daarin bekijken we hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Lukt het bijvoorbeeld met het aanpassen van de voeding? Door middel van coaching sturen we daar waar nodig bij. Het is heel fijn om te overleggen, vragen te kunnen stellen, advies te krijgen. Kortom het is heel fijn om het niet alles te doen.
Tussentijds kun je per e-mail je vragen stellen, op doordeweekse dagen krijg je binnen 24 uur een reactie.

In 6 maanden tijd werken we toe naar een gezonde huid, zonder acne, en ook een gezond lichaam. Een lever die goed ontgift, hormonen in balans, darmen die lekker werken. Je legt echt de basis voor een goede gezondheid en je weet ook in de toekomst welke stappen je zelf kunt zetten.
Met deze methode houd je jezelf op de rails. Doordat we regelmatig overleggen en omdat je alle vragen en moeilijkheden voor kunt leggen. Ik ben als het ware de stok achter de deur. Je hoeft het wiel niet uit te vinden, dat heb ik al gedaan.

Wat gaan we doen?

In het 1:1 coachtraject gaan we samen aan de slag om echt jouw huid te helen en vrij te komen van acne. Dus niet langer meer dingen uitzoeken, het wel even proberen met die tip of truc, maar echt duurzaam je voeding en leefstijl aanpakken.

Online Intakegesprek

We starten met een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen. Naar aanleiding van de intake volgt een advies waar je mee aan de slag gaat.

5 Online opvolgcoachsessies

In totaal kun je 5 opvolgcoachsessies plannen waarin we de stand van zaken bespreken en waarin we doorpakken op het advies dat is opgesteld na het intakegesprek. Wellicht komt er iets nieuws aan het licht waar we mee verder gaan. Lukt het je om je nieuwe voeding en leefstijl te implementeren? Waar loop je tegenaan? Hoe kunnen we de problemen aanpakken?

Intensief e-mailcontact

Je hebt gedurende de 6 maanden de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Of als je tegen iets lastigs aanloopt, dan kun je mij daar over e-mailen. Op doordeweekse dagen antwoord ik binnen 24 uur. Dus je staat er nooit alleen voor. Ook als je het even niet ziet zitten, kun je mij dit laten weten en help ik je er weer bovenop.

Acne coach

Praktisch:

  • De looptijd van het traject is 6 maanden
  • 1 online Intakegesprek van 90 minuten
  • 5 online opvolgcoachsessies
  • Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving Vrij van Acne
  • Per e-mail je vragen stellen en binnen 24 uur reactie
  • De totale kosten zijn €450,-
  • Het totaal bedrag kan ook worden voldaan in 3 termijnen van €150,- (3 maanden)