Acne coachtraject

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? In de wereld van voeding kun je tegenwoordig heel makkelijk verdwalen. Want van alles wat zogezegd goed voor je is, is er ook een reden waarom het niet goed voor je is. En dat snap ik! Zeker als het gaat om acne, wordt er heel vaak gekeken naar voeding en bij alles valt er wel iets te zeggen. Dus waar moet je nu beginnen? Nou hier! Ik heb een 1:1 coachtraject waarin ik jou volledig kan begeleiden naar een gezonde huid, vrij van acne. Dan hoef je het niet zelf uit te zoeken, want dat heb ik al voor jou gedaan.

Het hebben van acne is echt geen pretje. Met jaloerse blik kijk je naar al die gave gezichten op social media (die heus niet altijd echt zijn!). En dan prijzen ze ook nog eens de nieuwste producten aan, die jou zogenaamd van je acne af gaan helpen. En zo zijn er nog meer dingen die komen kijken bij het hebben van acne, herken jij onderstaande ook zo goed?

In de puberteit ben je aan de pil gegaan omdat je veel last had van puistjes. En nu, na al die tijd, ben je gestopt met de pil en komen die puistjes doodleuk terug!

Elke maand rond je menstruatie zie je weer nieuwe puistjes verschijnen, vooral op je kin.

Je loopt al een tijdje bij de schoonheidsspecialiste of huidtherapeut en dat helpt wel een beetje, maar er blijven maar nieuwe puistjes bij komen.

Als je de deur uit gaat, dan doe je altijd nog even een extra laagje make-up op…. voor de zekerheid.

Er is altijd wel die ene persoon in de familie of op het werk die een opmerking maakt over je puistjes.

Als je jezelf terugziet op een foto of op een scherm dan is dat zo ontzettend confronterend.

Er is altijd dat knagende gevoel dat je denkt dat je niet serieus genomen wordt, omdat je acne hebt. Alsof jij niet goed voor jezelf zorgt.

Je hebt ook altijd het idee dat als je écht gezond zou eten, dat dan jouw huid er beter uit zou zien.

De grote vraag: Hoe kom ik van mijn acne af?

Wat hiervoor nodig is, is een goede basis. Je kunt nog zo gezond eten, maar als je daarnaast niet ook voldoende beweegt en werkt aan stressreductie, is het dweilen met de kraan open. In mijn coachtraject leer ik jou stap voor stap hoe je die basis goed krijgt. Zodat jouw huid kan helen en jij van die acne afkomt.

Ik ga je leren hoe je op dagelijkse basis zorgt voor voldoende voeding, beweging, slaap, rust en daglicht. Hoe je dagelijks je maaltijden samenstelt, zodat je niet meer hoeft te raden waar je nu weer goed aan doet. Brood, zuivel, suiker….dat wat je al zo lang hebt laten staan en wat helemaal geen resultaat opleverde, ook daar gaan we naar kijken. Want dat is niet de oorzaak van acne.

Blijvend helen van acne? Zorg voor een gezonde huid van binnenuit!

Wat gaan we doen?

In het 1:1 coachtraject gaan we samen aan de slag om echt jouw huid te helen en vrij te komen van acne. Dus niet langer meer dingen uitzoeken, het wel even proberen met die tip of truc, maar echt duurzaam je voeding en leefstijl aanpakken.

Online Intakegesprek

We starten met een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen. Naar aanleiding van de intake volgt een advies waar je mee aan de slag gaat.

8 Online opvolgcoachsessies

In totaal kun je 8 opvolgcoachsessies plannen waarin we de stand van zaken bespreken en waarin we doorpakken op het advies dat is opgesteld na het intakegesprek. Wellicht komt er iets nieuws aan het licht waar we mee verder gaan. Lukt het je om je nieuwe voeding en leefstijl te implementeren? Waar loop je tegenaan? Hoe kunnen we de problemen aanpakken?

Intensief e-mailcontact

Je hebt gedurende de 6 maanden de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Of als je tegen iets lastigs aanloopt, dan kun je mij daar over e-mailen. Op doordeweekse dagen antwoord ik binnen 24 uur. Dus je staat er nooit alleen voor. Ook als je het even niet ziet zitten, kun je mij dit laten weten en help ik je er weer bovenop.

Acne coach
De looptijd van het traject is 6 maanden.

1 online Intakegesprek van 90 minuten.

8 online opvolgcoachsessies van 30 minuten.

Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving Vrij van Acne bestaande uit 5 trainings modules (14 trainings video’s) inclusief werkboek, product adviezen (voor onder andere voedingsstoffen en huidverzorging).

Per e-mail je vragen stellen en binnen 24 uur reactie.

De totale kosten zijn €450,- incl. btw.

Het totaal bedrag kan ook worden voldaan in 6 termijnen van €75,- (6 maanden) of in 3 termijnen van €150,- (3 maanden).

Na betaling ontvang je meteen de link naar mijn reserveringssysteem om een afspraak in te plannen.

Coachtraject
Acnevrij
75,- 6 betaaltermijnen
  • Totaal €450,- incl. btw

Coachtraject
Acnevrij
150,- 3 betaaltermijnen
  • Totaal €450,- incl. btw

Coachtraject
Acnevrij
450,- Eenmalige betaling
  • Totaal €450,- incl. btw

Wil je eerst kennismaken? Dat kan in een gratis miniconsult. In het miniconsult kijk ik samen met jou naar jouw situatie, zodat ik alvast meer inzicht kan geven over de oorzaak van jouw acne en ik licht toe hoe je blijvend van acne af kan komen.