Voedingscoach

Voedingscoach

Voedingscoach Hoofddorp

Heb je klachten zoals huidklachten, last van je buik, hormonale klachten of val je maar niet af. En wil je dit eindelijk eens goed aanpakken, zodat je veel meer energie hebt om de dingen te doen die jij leuk vindt?! Dat is iets waar ik je bij kan helpen als voedingscoach!!!

Loop je al langere tijd met deze klachten waar je maar niet vanaf komt? Maak je je zorgen? Heb je veel stress, misschien wel door die klachten? En heb je het gevoel dat je misschien wel iets moet veranderen in de manier van eten en leven? Maar je weet alleen niet hoe?

Ik ga je inzicht geven in wat goede en pure voeding is en wat dit allemaal voor je kan doen. Daarnaast gaan we samen aan de slag om dit allemaal te integreren in een gezonde leefstijl die vol te houden is en vooral leuk is.

Bekijk de volgende link voor een recente samenwerking met:

Kom erachter wat ik als voedingscoach voor je kan betekenen!

Erkend verkooppunt voor:

Voedingscoach

Over Susan

Ik ben Susan van Stijn uit Hoofddorp en ik geef als voedingscoach advies aan vrouwen die lichamelijke klachten hebben door hen te leren dat zij met échte voeding en een bewuste leefstijl zich energieker en zelfverzekerder gaan voelen.

Al vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acne. Alles heb ik inmiddels wel geprobeerd, maar de heilige graal heb ik nog niet gevonden. Door mijn zoektocht ben ik wel veel gezonder gaan eten en heb ik veel geleerd over wat voeding voor je lichaam kan doen.

Uiteindelijk heb ik er mijn missie van gemaakt om andere vrouwen hier ook mee te helpen. Ik wil hen leren wat gezonde voeding is en waarom en hoe je dit integreert in je leven zonder al te veel moeite, zodat het allemaal wel leuk blijft.

Bekijk hieronder meteen het Nuts About Veggies aanbod

Enig resultaat