Online Training Acne

Herken jij dit ook zo goed?

  • Het liefste vermijd je sociale evenementen, want je schaamt je voor jouw huid;
  • ’s Avonds sta je huilend voor de spiegel als je je make-up af hebt gehaald, je voelt je zo wanhopig;
  • Zonder make-up ga jij de deur niet uit;
  • Elke avond en elke ochtend heb je een hele huidroutine;
  • Regelmatig ga je naar de schoonheidsspecialist of huidtherapeut voor een behandeling;
  • Jouw huid is helemaal uitgedroogd van de spulletjes die je er op smeert;
  • Niks lijkt te werken, niet de pil, niet die antibioticakuur, niet de supplementen;
  • Het laten staan van brood, zuivel en suiker heeft ook niet het gewenste effect gehad;
  • Je bent ten einde raad.

Als bovenstaande op jou van toepassing is dan is de Online training Vrij van Acne perfect voor jou.

Online Training Acne

Stel je nu eens voor……

Dat je het huis uit gaat, zonder dat je eerst je make-up moet checken, zodat je puistjes niet te zichtbaar zijn. Of dat je niet super aan het balen bent van jouw huid, als je steeds geconfronteerd wordt met jouw eigen gezicht in online meetings. In de avonds sta je niet meer radeloos voor de spiegel als het huilen je nader staat dan het lachen. En je schaamt je niet meer voor jouw huid en je hoeft niet iedereen meer te vermijden.

Dat je huid er steeds gezonder uit gaat zien en dat je je lichamelijk ook nog eens fitter voelt.
Je hebt een rustige huid, zonder pukkeltjes en je kunt gewoon eten wat je wilt en hoeft niet moeilijk te doen over zuivel, gluten of suiker.

Klinkt dat te goed om waar te zijn?

Dat is het niet. Door je lichaam te voeden en weer in balans te brengen is dit absoluut mogelijk. Ik heb de oplossing voor jou in de vorm van mijn online training Vrij van Acne!
Het is geen quick fix training, want ik geloof daar niet in. Tenminste niet als het gaat om jouw gezondheid en huidgezondheid. Het lichaam heeft tijd nodig om te helen en in balans te komen. Als een quick fix zou werken, dan zou iedereen allang rondlopen met stralende huidjes….. Veel van de producten die op de markt zijn, zijn daar wel op gericht: een snelle oplossing. Dat is deze training niet, je bouwt echt aan een gezond lichaam.

Mijn huid kan op dit moment tegen een stootje. Dat wil niet zeggen dat ik nooit meer een pukkeltje heb. Maar mijn huid reageert veel minder snel op invloeden van buitenaf en hij heelt veel sneller. Bovendien weet ik nu vaak ook hoe ik aan dat pukkeltje ben gekomen (stress, alcohol) en daardoor kan ik mijn eigen keuzes maken.

Wat zit er in de online training Vrij van Acne?

Acne is namelijk echt een aandoening die van binnenuit ontstaat en dat kun je niet gemakkelijk via de buitenkant met een crèmepje oplossen. In mijn training leer ik je allereerst via welke punten jij zelf kunt checken hoe het ervoor staat met jouw lichaam. Hiermee krijg je direct al een beetje inzicht waar je aan kunt werken. Vervolgens leg ik het effect van Stress uit op jouw lichaam en jouw huid. We bespreken welke voedingsstoffen onontbeerlijk zijn voor een gezonde huid en hoe je deze in jouw dieet kunt integreren. En als laatste: ondanks dat acne echt iets van binnenuit is, is het wel degelijk belangrijk om de huidbarrière gezond te krijgen en houden. En dat lukt niet met al die heftige acne middeltjes. Dus ik ga je hier ook meer over leren.

In de online training Vrij van Acne krijg je 5 modules. Daarnaast krijg je een werkboek, zodat je ook echt daadwerkelijk met alles aan de slag gaat. Ik leer je hoe je wekelijks bij jezelf in kunt checken, om op die manier ook de vorderingen goed bij te houden.

En dat allemaal voor €49,-

Voedingscoach gespecialiseerd in Acne

Over Mij

Ik ben Susan en al vanaf mijn puberteit heb ik last van acne. Om van mijn puistjes af te komen heb ik van alles geprobeerd, maar niks werkte voor lange tijd.

Tot ik mij steeds meer ging verdiepen in voeding en leefstijl. Ik volgde verschillende opleidingen, waaronder de opleiding tot orthomoleculair adviseur, en stapje voor stapje heb ik mijn huid kunnen helen. Ik verdiepte mij in de effecten van stress en in de werking van verschillende voedingsstoffen.

Nu maak ik het mijn missie om andere vrouwen ook te helpen met het oplossen van hun acne. Er is helaas geen quick fix voor, maar met de juiste tools in handen is er heel veel aan te doen.

Veelgestelde vragen over de Online Training Vrij van Acne

Voor wie is deze training?

Deze training is voor vrouwen in elke leeftijdgroep die kampen met acne en die dit voor eens en voor altijd aan willen pakken. Voor hen die de vrijheid willen ervaren van een huid vrij van acne. Het maakt niet uit hoe erg de klachten zijn, als jij er last van hebt, dan wordt het tijd om het aan te pakken.

Hoe lang heb ik toegang tot de online training Vrij van Acne?

Je hebt een jaar lang toegang tot deze training

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dat verschilt per persoon, dus het is lastig om hier een precies antwoord op te geven. Echter is het helen van acne van binnenuit een proces dat meestal wel een maand of 4, 5, 6 in beslag kan nemen. Je zult langzaamaan verbetering gaan zien in jouw huid.

Hoeveel tijd kost het mij?

Dit is natuurlijk volledig aan jou. De wekelijkse check in bij jezelf zal je maximaal 10 minuten kosten. Er is voor een uur aan videomateriaal, wat je op jouw eigen tempo kan bekijken.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel jouw vraag door een e-mail te sturen naar susan@nutsaboutveggies.nl