Kikkererwtenwrap

Dit is een heel fijn alternatief voor een gewone wrap. Het heeft een beetje weg van een pannenkoek, maar dan hartig. Je hebt ze zo gemaakt en zonder tarwe. En door de kikkererwten ook rijk aan eiwitten. Je kunt ze vullen met wat je maar lekker vindt. Ik ben erg blij met dit alternatief.

Ingrediënten:

  • 100 gram kikkererwtenmeel
  • 250 ml water
  • Zout en peper
  • Eventueel kurkuma of kerriepoeder 1 theelepel
  • Kokosolie of olijfolie om in te bakken

Bereidingswijze:

  1. Mix alle ingrediënten door elkaar in een kom, behalve de olie.
  2. Doe een beetje olie in de koekenpan
  3. Doe een soeplepel met de mix in de koekenpan en draai de pan zo rond dat er overal wat beslag zit.
  4. Bak de wrap en als de bovenkant droog is, keer je hem om.
  5. De wraps kleuren niet heel bruin.
  6. Beleg de wraps daarna met alles wat je maar lekker vind. Smeer hem eerst in met een lekkere spread of pesto en beleg hem daarna lekker met sla, komkommer, tomaat, gebakken champignons enz…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *