EMB test

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB test)

Vanaf nu is het mogelijk om bij mij een Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB test) te doen. Misschien heb je daar nog nooit van gehoord? Dan ga ik je uitleggen wat een EMB test inhoudt.  

EMB staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Het is een holistische bloedtest die belastingen en energetische verstoringen in het lichaam aantoont. Door middel van een vingerprik neem ik bloed af bij je en dit stuur ik op naar een laboratorium waar ze dit gaan onderzoeken. De uitslag wordt naar mij opgestuurd en ik zal dit met je bespreken en toelichten. Hieruit volgt mijn advies en kunnen we een voedings- en leefstijlplan maken.

Wat wordt er onderzocht? 

De test bestaat uit 3 onderdelen:

 • Hematologie
 • Levend Bloed Analyse
 • Energetische Analyse 

Hematologie 

Dit is hetzelfde als een regulier bloedonderzoek. Er wordt gekeken naar de rode bloedcellen, witte bloedcellen en de bloedplaatjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een test op bloedarmoede door ijzergebrek of bloedarmoede door een gebrek aan foliumzuur en vitamine B12.

Levend Bloed Analyse

Tijdens de bloedafname maken we ook een vingerafdruk van een druppel bloed. Deze wordt geanalyseerd op vrije radicalen in het bloed. Bij te veel vrije radicalen kunnen er uiteenlopende gezondheidsproblemen ontstaan, vandaar dat hier ook naar gekeken wordt. 

Energetische Analyse

Hierin worden onder andere onderstaande dingen gemeten:

 • Vitaminen (o.a. vitamine B11, B12, Vitamine C en D)
 • Mineralen (o.a. Magnesium, Calcium, Zink, Calcium)
 • Vetzuren (Omega 3) 
 • Hormonen (o.a. Hormonale disbalans, Oestrogeendominantie, Progesterontekort)
 • Neurotransmitters (Dopamine, Serotonine, GABA, Acetylcholine)
 • Stress parameters 
 • Darmparameters (o.a. parasieten, schimmels)
 • Energetische belasting pathogeen (o.a. bacteriële en/of virale belasting)
 • Energetische blokkades (o.a. zware metalen belasting, schildklierblokkade)
 • Intoleranties (o.a. gluten, zuivel, soja, suiker, tarwe)

Deze test geeft waardevolle informatie waarmee ik je goed kan adviseren, begeleiden en ondersteunen. Daarmee is het ook een goed uitgangspunt voor een plan om te werken aan je gezondheid en tevens een goed startpunt voor mijn Get Nuts About Veggies programma.

De kosten voor de EMB bloedtest zijn 199,-. Dit is inclusief mijn toelichting en advies.

Als je ervoor kiest om een Boost Your Veggies sessie te plannen bij de bloedtest, dan is de bloedtest €100,-. In totaal betaal je dan €249,-.

Als je kiest voor het Get Nuts About Veggies programma met daarbij de bloedtest, dan betaal je €75,- voor de bloedtest. In totaal betaal je dan €1074,-. 

Mijn eigen ervaring met de EMB test

“Zelf heb ik natuurlijk ook een EMB test gedaan. Het afnemen viel mij erg mee, je voelt een klein prikje in je vinger en daarna wordt het bloed opgevangen in een klein buisje. Als je geen fan bent van bloed, dan hoef je niet te kijken en voor je het weet is het over. Na het afnemen van het bloed, wordt er nog een laatste druppel gemaakt en hiermee wordt een afdruk gemaakt op een glaasje. Alles wordt daarna opgestuurd naar het laboratorium.

Ongeveer twee weken later volgde de uitslag. In mijn geval kwamen er een aantal dingen uit, waarbij het verband wel makkelijk gelegd kon worden. Er was sprake van een leverblokkade, een verhoogd stressgehalte en ook een hormonale disbalans. Daarnaast kwam er ook een intolerantie voor gluten, zuivel en tarwe naar voren. Inmiddels ben ik aan de slag met het suppletieadvies en heb ik mijn voeding hierop aangepast. Het resultaat moet ik nu afwachten. Ik ben blij dat ik het inzichtelijk heb kunnen maken voor mezelf en dat ik nu concrete punten heb waar ik mee aan de slag kan.

Soms kun je je heel rot voelen en van alles proberen, maar vaak weet je niet precies wat er binnenin het lichaam allemaal aan de hand is. Met een onderzoek heb je veel meer handvatten om veel preciezer aan het werk te kunnen.”

Wil jij dit ook? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of stuur mij een bericht als je vragen hebt.

Veel gestelde vragen over de EMB test

Worden de kosten vergoedt? 
De kosten van de test en de consulten worden niet vergoed door je verzekering. 

Is dit hetzelfde als een bloedtest via de huisarts?
Nee, de adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.  

EMB test

Kom erachter of Nuts About Veggies iets voor jou is!

Aangesloten bij:

Bekijk hier een recente samenwerking met: