Consult

Heb jij last van huidklachten zoals bijvoorbeeld acne? Of loop je al een tijdje rond met klachten die je niet helemaal kan plaatsen. Veel last van je buik, of veel last van menstruatieklachten, hoofdpijn, slecht slapen en/ of heel erg vermoeid. En zou je wel eens willen weten wat je daar op het gebied van voeding en leefstijl aan kan doen, boek dan nu een 1:1 consult.

Persoonlijk consult

Tijdens het consult kijken we samen naar je klachten, huidige eetpatroon en jouw leefstijl. Het doel is dat jij je fitter gaat voelen en dat je huidklachten afnemen. Je moet voldoende tools hebben om zelf de touwtjes in handen te nemen voor jouw eigen gezondheid.

Consult

“Om met je leefstijl aan de slag te gaan heb je info en tools nodig en een stok achter de deur. De info en tools ga ik je geven en die stok, dat ben ik!”

Praktisch:

We starten altijd met een intakegesprek, vooraf vul je een vragenlijst in. Zodat we tijdens het gesprek helder kunnen krijgen tegen welke dingen je aanloopt en welke klachten je ervaart.

Ik stel een advies op waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat.

De afspraak voor het vervolgconsult wordt gemaakt na iedere afspraak.

Kosten:
Het Intakeconsult: €75,- inclusief BTW.

Opvolgconsulten: €75,- inclusief BTW.

Alle consulten vinden online plaats. Je plant de afspraak na het boeken van het consult in mijn agenda in. Je ontvangt een uitnodiging voor het online consult

Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je mij altijd een e-mail sturen: susan@nutsaboutveggies.nl. Ik denk graag met je mee om een afspraak te plannen.

Wil je meer weten over wat ik voor jou en je huid kan betekenen?