Boost Your Veggies sessie

Tijdens deze sessie kijken we samen naar je huidige eetpatroon en ik stel een weekmenu voor je samen om je een boost te geven om meer groenten aan je maaltijden toe te voegen en een start te maken om je leefstijl aan te passen. Zo kan je toewerken naar een gezonde leefstijl. Na 4 weken hebben we opnieuw een contactmoment van 30 minuten, zodat je dan je vragen kan stellen en eventueel de moeilijkheden kan bespreken waar je tegenaan bent gelopen.

Loop je al een tijdje rond met klachten die je niet helemaal kan plaatsen. Veel last van je buik, of veel last van menstruatieklachten, hoofdpijn, slecht slapen en/ of heel erg vermoeid. En zou je wel eens willen weten wat je daar op het gebied van voeding en leefstijl aan kan doen, neem dan contact met mij op.

Neem een kijkje op mijn Instagram @Nuts_aboutveggies of stuur mij een e-mail:susan@nutsaboutveggies.nl. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal, dus stuur mij gerust een berichtje of een mailtje.

Praktisch:

  • We starten met een coachgesprek van anderhalf uur, vooraf vul je een vragenlijst in. Zodat we tijdens het gesprek helder kunnen krijgen tegen welke dingen je aanloopt en welke klachten je ervaart.
  • Ik stel een weekmenu samen waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat.
  • Na 4 weken hebben we nog een contactmoment van 30 minuten, zodat we met elkaar kunnen bespreken hoe het is gegaan.
  • Kosten: €149,- inclusief BTW. Het is ook mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *