Boost Your Veggies sessie

Coaching sessie

Loop je al een tijdje rond met klachten die je niet helemaal kan plaatsen. Veel last van je buik, of veel last van menstruatieklachten, hoofdpijn, slecht slapen en/ of heel erg vermoeid. En zou je wel eens willen weten wat je daar op het gebied van voeding en leefstijl aan kan doen, boek dan de Boost Your Veggies sessie.

Tijdens het consult kijken we samen naar je huidige eetpatroon en leefstijl en ik stel een weekmenu voor je samen om je een boost te geven om meer groenten aan je maaltijden toe te voegen en een start te maken met het aanpassen van je leefstijl. Na 4 weken hebben we opnieuw een consult van 30 minuten, om de voortgang te bespreken.

Uiteraard is het mogelijk om aansluitend een nieuw opvolgconsult te boeken.

Praktisch:

We starten met een coachgesprek van anderhalf uur, vooraf vul je een vragenlijst in. Zodat we tijdens het gesprek helder kunnen krijgen tegen welke dingen je aanloopt en welke klachten je ervaart.

Ik stel een weekmenu samen waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat.

Na 4 weken hebben we nog een contactmoment van 30 minuten, zodat we met elkaar de voortgang kunnen bespreken.

Kosten: €149,- inclusief BTW. Het is ook mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Een consult kan plaats vinden in mijn praktijk aan huis in Hoofddorp of door middel van een zoomconsult. Afspraken in mijn praktijk vinden plaats op maandag, dinsdag en vrijdag overdag. Een zoomconsult kan ook in de avonduren. Je plant de afspraak na het boeken van het consult in mijn agenda in.

Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je mij altijd een e-mail sturen: susan@nutsaboutveggies.nl. Ik denk graag met je mee om een afspraak te plannen.

“Om met je leefstijl aan de slag te gaan heb je info en tools nodig en een stok achter de deur. De info en tools ga ik je geven en die stok, dat ben ik!”

Kom erachter of Nuts About Veggies iets voor jou is!